Ge festen det lilla extra

När det vankas till fest så fylls alla av glädje och förhoppningar men också ofta lite prestationsångest hos den som skall hålla i den. Kommer festen bli lyckad? Kommer gästerna gilla varandra? Är maten tillräckligt god? Har jag beställt tillräckligt med vin? Vanliga frågor som alla som någon gång organiserat en fest tampats med från tid till tid!

För att en fest skall bli riktigt lyckad så är det viktigt att man även tänker på lokalen som den skall hållas i. Det handlar inte bara om dess läge och storlek, utan även hur den ser ut. En lyckat inredd festlokal ger en positiv känsla så fort gästerna anländer och vad är bättre än att smycka den med vackra blommor. Det spelar ingen roll om man vill gå i ett visst färgtema eller endast hålla sig till orkidéer – så länge lokalen är vacker och värden eller värdinnan är nöjd så kommer det att påverka hela festen på ett positivt sätt.

Ställ gärna en massa frågor om blommor och färger! Vi kan hjälpa till med detta genom att komma med förslag och att förklara olika blommors och färgers innebörd. Det viktigaste av allt är att resultatet blir precis det du hoppats på, vare sig det gäller svarta rosor eller färggranna hyacinter. Vill du ha ståtliga blomsterarrangemang på alla bord, små buketter fästa på alla stolar eller sköna rankor som hänger från taken? Ingenting är omöjligt och det är alltid kul att låta fantasin flöda. Imponera på dina gäster med ett rum helt inrett med citroner och gula tulpaner, eller bjud på en färgkavalkad med massor av olika typer av blommor. Skall du ha fest med tequila tema så inred lokalen med kaktusar eller vill du har ett vinterlandskap med vita liljor och orkidéer. Tack vare dessa underbara blommor och växter kan du göra festen oförglömlig!